Sidevisninger i alt

mandag den 18. juli 2011

Weekendens medier: Om coaching for ufrivilligt barnløse, adoptanter og adopterede

Sjællandske Medier/Dagbladet Køge:
- Coachingen foregår ved en coachsamtale, typisk af en times varighed, men kan efter aftale vare op til tre timer - over telefonen eller privat, enten, hos én selv eller hos Trine Brix.
 
Lørdagsavisen:
citat: Mange ved ikke helt, hvad coaching er, og betragter det som overdisponeret, hvilket det ofte også kan være.
- Ikke desto mindre oplever jeg i mit arbejde, hvor effektive metoderne er, og jeg nyder netop at bruge værktøjerne ind i en verden, som har givet mig så meget, da jeg selv ventede på vores barn. Derfor er dele af mit arbejde frivilligt siger Trine Brix.
LÆS MERE:
http://koege.lokalavisen.dk/coacher-ufrivilligt-barnloese/20110717/artikler/110719558/1426.
 
Link til nyhederne på DR P4/Nordjylland følger.
Bedste hilsner Trine

4 kommentarer:

 1. Hej Trine, jeg spekulere (som selv adopteret) over,hvorfor vi ikke er med i overskriften? Men derudover, kan jeg absolut kun hylde ideen med åbenhed og debat. Det er ikke "bare lige", hverken at være adopteret, men sikkert heller ikke at være adoptivforældre.

  Det er iøvrigt meningen, at der også skal komme mere om adoption ovre hos mig, men der allerede noget! Så hvis du har lyst til at kigge forbi, er du meget velkommen.

  SvarSlet
 2. Kære Deborah,
  Jeg skal lige være sikker på, hvad du mener? For "adopterede" er jo med i overskriften på det indlæg, du kommenterer...? Jeg hører meget gerne, hvad du har i tankerne.

  Jeg vil meget gerne kigge forbi hos dig, men hvor skal jeg kigge? Adopteredes vinkel er fantastisk vigtig at få med i enhver snak om adoption. Selv har jeg læst Cheri Registers hudløse betragtninger over sine egne to døtre og de mange essays, som danske adopterede teenagere har skrevet gennem årene. Ud over mine samtaler med adopterede er disse bidrag uvurderlige. Kun ved åbenhed og modet til også at se på det svære ved at være adopteret, kan vi blive endnu bedre forældre til vores adopterede børn. Det mod skylder vi jer slet og ret at udvise.

  Mange hilsner Trine

  SvarSlet
 3. Kære Trine

  Jeg henviser til overskriften her på bloggen "Adoptionsbloggen - Er du ufrivilligt barnløs, midt i adoptionsprocessen eller allerede adoptivforælder? Så læs videre..." - Jeg var i mine teenageår med i en bog om adoption skrevet af Steen Grandt og Merethe Schiellerup - Den adopteredes dilemma. Den er du nok stødt på. Hvis du klikker på mit navn i ovensiddende svar fra mig, kommer du til min blog - men ellers er linket her deborah.dk

  SvarSlet
 4. Kære Deborah,
  Selvfølgelig skal adopterede med i bloggens overskrift. Det er I nu, som du kan se, og I er hjerteligt velkomne.
  Jeg læste "Den adopteredes dilemma" for et års tid siden - nu får jeg lyst til at læse den igen. Jeg forestiller mig, at flere adoptanter og folk, der overvejer at adoptere, bliver nysgerrige alene af titlen. Og unge adopterede kan måske finde sig selv i nogle af jeres pointer? Tak, fordi du nævner den her på AdoptionsBloggen.
  Mange hilsner Trine

  SvarSlet