Sidevisninger i alt

lørdag den 25. februar 2012

Nyt ekstrahold. Ventelisten er åben, og tilmeldinger vrimler ind!

Skal du med?  Coachende workshop for kommende og værende adoptivforældre:


Arrangementerne gennem A&S den 14.1 og 11.2 blev som nævnt udsolgt med flere på venteliste. Derfor efterkommer jeg nu med glæde ønsket om at oprette et opsamlingshold for de, der stadigt mangler konkrete værktøjer til den vanskelige affektregulering, som adoptivbørn typisk kræver stadig støtte i. Workshoppen hedder også denne gang:

“Sådan tager du kontrol over dine følelser, når dit barn mister kontrollen over sine”

 

Adoptivbørn har ofte fået begrænset omsorg i deres første levetid med det resultat, at de kan have stærke humørsvingninger, tilknytningsproblemer, hyperaktivitet, søvnproblemer og måske problemer med at mærke egne og andres grænser. Det giver trætte og sensitive forældre.
Her går vi ikke i dybden med dit barns psyke, men med nogle effektfulde klar-til-brug redskaber, du som forælder kan bruge på dig selv for at undgå at glide med i dit barns emotionelle rutchebaneture – til både dit barns og dit eget bedste.

Det får du
-Introducerende oplæg om det brugbare ved at koble coaching med adoptionsrelaterede udfordringer

-Undervisning og brug af 2 effektive coachende redskaber . Kommende adoptivforældre kan både bruge værktøjerne til at tage kontrol over deres sindstilstand, mens de venter, og til at forberede sig praktisk til eventuelle kommende udfordringer efter hjemtagelsen. Værende adoptivforældre kan bruge værktøjerne i samværet med barnet allerede samme dag.

-Personlige arbejdsmapper, som bliver omdrejningspunktet for coachingen og diverse småøvelser med sidemanden (gerne din private partner)

Redskaberne gør dig bedre til
- at være i svære situationer med en bevidst positiv, rolig og konstruktiv tilstand

- efterfølgende at kommunikere konstruktivt med dit barn eller din partner om konfliktsituationen

- at danne værn mod omverdenens lejlighedsvise uforståenhed omkring dit barns adoptionsrelaterede opdragelse og adfærd.

Tilmelding til ventelisten sker på trinebrix@gmail.com, og arrangementet afholdes i Køge for ca. 400 kr. – engang i foråret 2012.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar