Sidevisninger i alt

torsdag den 2. juni 2011

Fik du tilmeldt dig sensommerens adoptionsarrangement i Nordjylland?


Slut uge 35 af med en intensiv
BOOTCAMP FOR ADOPTIVMØDRE OG DERES BEDSTE VENINDER.
Kommende adoptivmødre er også meget velkomne

Er du en af de kvinder, der glæder sig til en skønne dag, hvor du har tid til at gøre det, du elsker? Male mere. Designe børnetøj. Løbe to gange om ugen. Starte din egen lille butik. Bygge store skralde-drager med din søn. Lære at meditere, dreje keramik, synge gospel eller noget helt andet? Så er arrangementet den 2. september kl. 19-22 måske noget for dig, selv om det er nytænkende i adoptionssammenhæng.
På 3 timer får du nogle redskaber til at give dig selv tid til mere af det sjove i hverdagen. Hvorfor? Fordi vi skal udnytte dette livs fantastiske muligheder, mens vi har det. Og fordi vi bliver bedre og gladere rollemodeller for andre, fx. vores børn, når vi lever et lystbetonet liv.

Det, du får med dig hjem er helt konkret:
ü Afklaring af, hvad din specifikke drøm er. Du skal gerne have en idé om det i forvejen, men på BootCampen bliver du for alvor udstyret med konkrete detaljer for at kunne realisere drømmen i den grad, du ønsker.

ü Identificering og prioritering af 3 til 5 handlingstrin, som du inden for de næste to uger kan foretage, så du bringer dig selv tættere på din drøm på en måde, der føles naturligt for dig.

ü Måling af, hvilke behov her i livet, som det er vigtigst for dig at dække, mens du udlever din drøm: Anerkendelse, Tryghed, Forandring, Samhørighed, Udvikling eller At Bidrage.

Arrangementet er målrettet kvinder mellem ca. 35 og 55 år. Det er tænkt som en selvkærlig forkælelse til den trætte mor, ikke mindst, fordi du må tage din bedste veninde med. En del af selvforkælelsen ligger i prisen: Kommer I som en duo, er prisen kr. 400. Kommer du alene, er prisen kr. 250. Begge priser inkl.moms.
Hvordan fungerer BootCampen?

    BootCampen fungerer ved, at du får din egen mappe at arbejde i, mens jeg roligt vejleder jer kollektivt i de tre ovenstående øvelser efter et kort oplæg. Du kan både bevare din drøm privat eller du kan dele den med mig og de andre drømmende kvinder i dit nye netværk. Jeg åbner netop et begrænset antal pladser, fordi oplevelsen skal være intens, tryg og uforglemmelig rar.

    Efter BootCampen får du adgang til et fælles lukket forum, hvor du i 3 uger kan bruge dit nye netværk til at få og give: Opbakning, personlige kontakter, gode tips og ros for at følge de 3 til 5 handlingstrin.

Vi kommer faktisk ikke til at tale så meget om dig som mor eller adoptivmor, men om dig. Så enhver kvinde, der kunne tænke sig at lege med de 3 værktøjer, vil føle sig velkommen. Derfor behøver din veninde ikke at være mor, og kommende adoptivmødre er meget velkomne.

Skal du være blandt deltagerne i Aalborg fredag den 2.9 kl. 19-22? Det er først-til-mølle, så tilmeld dig NU ved at skrive til tb@adoptionscoachen.dk. Betalingsfrist er en uge efter, at du har fået svarmail på din tilmelding. Betaling sker til et kontonummer, der findes i svarmailen.

Huset i Aalborg er et fantastisk sted med plads til menneskelig forskellighed, kreativitet og gå-på-mod. Derfor er det der, vi skal mødes - i lokale Lilla. Kildevand og lidt sødt til ganen er inkluderet i prisen. Kommer du langvejs fra, kan du spise til en billig penge i Husets café før arrangementet.

Bedste hilsner lifecoach, Trine Brix

Ingen kommentarer:

Send en kommentar