Sidevisninger i alt

mandag den 12. september 2011

24/10: Køge: Coachende workshop for kvinder der vil gøre mere for ANDRE ved at gøre mere for SIG SELV

Kl. 19.30-22.00: På Myggegaarden Kursus- og Mødested v/ Køge.


Skab modet og samvittigheden til at

gøre det du drømmer omEr du en af de mødre, der drømmer om en skønne dag at få tid til at gøre det, du virkelig gerne vil?  Starte din egen virksomhed? Designe etnisk børnetøj? Løbe på rulleskøjter? Få sovet mere? Meditere?, dreje keramik, synge gospel eller noget helt andet? Så er forkælelsesarrangementet på Myggegaard den 24.10 måske noget for dig.
Her får du effektive redskaber til at finde tid til det du drømmer om i hverdagen, uden at det går ud over dine børn. Hvorfor? Fordi vi skal udnytte dette livs fantastiske muligheder, mens vi har det. Og fordi vi bliver bedre og gladere rollemodeller for andre, når vi lever et lystbetonet liv.
På workshoppen lærer du 4 coachende redskaber at kende, som fra den 24.10 kan hjælpe dig med at
ü  gøre det helt konkret, præcis hvilken lyst du vil forfølge mere effektivt i din hverdag og hvorfor.
ü  udpege de pligter i din hverdag, som du kan nedtone eller fjerne midlertidigt eller varigt.
ü  definere 3-5 personlige handlingstrin, som du har lyst til tage i de første 2 uger for at nå sin drøm.
ü  implementere troen på, at du kan være noget for andre ved netop at være noget for dig selv.
Hvordan fungerer en coachende workshop i praksis ?
Foredraget fungerer ved, at du får din egen mappe at arbejde i, mens jeg med baggrund i min erfaring som dedikeret drømmeudlever vejleder jer kollektivt i de fire værktøjer. I dagene efter workshoppen får du adgang til et fælles lukket forum på Facebook, hvor du i 3 uger kan bruge dit nye netværk til at få og give gode tips, kontakter og ikke mindst ros for at følge dine 3 til 5 handlingstrin. Denne form for follow-up ,vil du opdage, er fantastisk effektiv, når du har et mål, du gerne vil nå.
Pris og tilmelding
Pris for coachende foredrag, personlig mappe, lette tapas og efterfølgende netværksgruppe  er kr. 400 inkl. moms. Tilmelder I jer som duo, er normalprisen kr. 700 for to pladser. Tilmelding sker via trinebrix@gmail.com, hvorfra du modtager al praktisk info.
BEMÆRK: SPECIAL-PRIS FOR ADOPTIVMØDRE: 350 KR. PER PERSON/ 600 KR., HVIS I TILMELDER JER SOM EN DUO.  (normalpris. 400 kr per person / 700 kr. per duo) Gør opmærksom på rabatten I din mail
Sidste tilmeldingsfrist: Den 10.10. kl. 12:00

Ingen kommentarer:

Send en kommentar