Sidevisninger i alt

tirsdag den 20. september 2011

Kan man spise softice med pinde?

Kære læser,

Dette er det første indlæg ud af tre i en spændende lille serie om den nyeste børnebog på markedet, Kan man spise softice med pinde? Bogen udkommer den 4. oktober og er i følge pressemeddelelsen en finurlig, farverig og filosofisk børnebog om det at være adopteret, om hvad en god familie er, og om at spise softice med kinesiske spisepinde. Selv får jeg bogen tilsendt fra forlaget én af de allernærmeste dage, så jeg kan anmelde den her på AdoptionsBloggen som seriens tredje og afsluttende indlæg. Men før jeg gør det, er det min glæde at kunne bringe et personligt interview om forfatteren Malene Fenger-Grøndahls og tegneren Annemette Bramsens arbejde i næste uge


Kun Kina-mor ved, hvornår Anna er født
Både Malene Fenger-Grøndahl og Annemette Bramsen er begge adoptivmødre, og som de andre ildsjæle, jeg har interviewet inden for adoptionsverdenen, har de to mødre fundet modet og tiden til at udleve drømmen om at skabe en bogserie, som kan komme os og vores adopterede børn til gode.  
Historien om Annas syv års fødselsdag er nemlig første bind i en serie af bøger, der følger Anna på hendes rejse gennem store spørgsmål, skøre oplevelser og svære beslutninger. Når Anna for eksempel ligger i sin seng og skal sove, så tænker hun på, om månen også lyser i Kina. Anna tænker også meget på, hvordan der ser ud i Kina. Hun er nemlig født i Kina. For præcis syv år siden. Eller rettere: for cirka syv år siden. Der er nemlig ingen, der ved, præcis hvornår Anna er født. Undtagen hendes Kina-mor, måske. Men hende kender Anna ikke.Hvorfor skal netop denne børnebog se dagens lys?
Både forfatteren Malene Fenger-Grøndahl og tegneren Annemette Bramsen har arbejdet med børnebøger før, og denne historie er henvendt til 5-10-årige børn, deres forældre og bedsteforældre. 
Men der findes jo (heldigvis) flere børnebøger om adoption, og målgruppen er forholdsvis lille. Så hvorfor skal netop denne børnebog se dagens lys som et supplement til de andre? Det spørger jeg Malene Fenger-Grøndahl om i næste uge her på AdoptionsBloggen. Vi ses! 


Mange hilsner Trine

Kan man spise softice med pinde?
Af Malene Fenger-Grøndahl og Annemette Bramsen
64 Sider alle i farver
Indbundet kr. 198,- inkl. moms
Udkommer 4. oktober 2011
Kan købes på www.adoptionsverden.dkHar du også en drøm, som du har brug for tid og mod til at udleve? Så meld dig til min coachende workshop i Køge den 24.10. Du kan læse om arrangementet øverst til højre. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar