Sidevisninger i alt

søndag den 25. september 2011

Tag et lille livstjek, mens du venter på interviewet på onsdag

Bruger du dine trætte eftermiddagstimer på at planlægge al den selvforkælelse, du vil kaste dig over efter aftensmaden?... for så at falde halvdød om på sofaen kl. 20.15?

Eller glæder du dig i hverdagen til alt det overskud, du i weekenden skal drysse ned over dig selv og din familie?... for så at bruge hele lørdagen på at sige "jeg skal bare liiige...", mens du farer rundt og køber ind, fjerner nullermænd og vasker tøj?
Jamen, det skal jo gøres!! Vel skal det så, men vel ikke på bekostning af dig og (dermed) din familie?

Tiden er det vigtigste vi har. Derfor skal vi have modet til at bruge den på det rigtige. På det, der giver vores liv ekstra mening.

Husker du at vælge drømmene frem for nullermændene? Lysten frem for pligten?

Hvis ikke, så meld dig til min coachende workshop i Køge den 24.10, hvor du får enkle værktøjer til at finde modet og tiden til at gøre det, der virkelig betyder noget. Du får lette tapas, en personlig arbejdsmappe og et inspirerende lille netværk i 3 uger efter workshoppen med i prisen, som er kr. 400 per person, og kr. 700, hvis I kommer som en duo. Som adoptionscoach tilbyder jeg rabat til adoptivmødre: kr. 350 per person og kr. 600, hvis I kommer som en duo.

Få en af de ledige pladser på trinebrix@gmail.com, hvor du også kan få uforpligtende info.

Mange hilsner
Trine Brix

Ingen kommentarer:

Send en kommentar