Sidevisninger i alt

onsdag den 2. november 2011

Få mere glæde og energi for kun kr. 375

Kære mor - adoptivmor eller ej.

Som coach ser jeg desværre, at rigtig mange mødre har mistet energien og sig selv undervejs i deres familieliv. Det kommer både frem under mine bootcamps og i mine 1:1 sessioner. Det, kvinderne fortæller om, er en følelse af spirende tomhed, manglende næring og dårlig samvittighed. For hvem går det ud over, når vi er mellem - eller utilfredse? Vores nærmeste. Vores børn. Øv! 


KLUB HJERTEBARN

Fra 1. november tilbyder jeg på www.trinebrix.dk derfor en let tilgængelig form for coaching til alle kvinder, der mangler økonomien, tiden eller overskuddet til at starte et decideret coachforløb for at få mere glæde i hverdagen. Det sker via 6 mails fra mig til dig, inkl. worksheets, som du kan gå i gang med øjeblikkeligt, genbruge eller gemme til en stille stund. 

Hen over 3 måneder får du til din mailboks 6 redskaber, som du kan putte i 

dit personlige værktøjsbælte. 

Hver gang vil det tage dig ca. 30 minutters selvforkælende fordybelse. 

I alt ender du altså op med 3 måneders coachende know-how til i alt 375 kr. 


Med KLUB HJERTEBARN bliver du bedre til
  • at genvinde og bevare din energi ved at finde flere hvilestunder i løbet af din hverdag
  • at definere dine egne behov og sørge for at holde dem dækket,
  • at fastholde dit eget humør, så du ikke farer med rundt i dit barns emotionelle ruchebaneture
  • at få mere tid i hverdagen til lystprojekter, frem for praktiske pligtprojekter, som i virkeligheden stjæler lege- og afslapningstid for dig og dit hjertebarn.
  • at få sagt tydeligt fra på en måde, der passer til dig, hvad enten det er over for dit barn, din svigermor, din mand, børnehavepædagogerne eller andre i dit barns og din omgangskreds


Tilmelding sker direkte via trinebrix@gmail.com
Vores børn er små i så uendelig kort tid, og du er en langt bedre mor, når du kan tage vare på dig selv ved at være udhvilet, inspireret, myndig og NÆRVÆRENDE i dine hverdage. Alt det kommer du et skridt nærmere med KLUB HJERTEBARN. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar