Sidevisninger i alt

fredag den 28. oktober 2011

Gribende fortællinger om adoptionJeg blev forleden gjort opmærksom på en tankevækkende adoptionshistorie på Julia Lahmes blog. Her får du en opdateret fortælling om en brav families nuværende kamp for at få deres lille dreng hjem fra Etiopien: http://julialahme.dk/2011/10/25/om-barnl%C3%B8shed-og-afrika/#comments.

Er du ude efter fortællinger, der allerede er endt lykkeligt, så kig i Adoption & Samfunds seneste blad (nr. 5) om Special Need-børn. Jeg blev varm i maven af at læse de artikler, der er relevante i en tid, hvor ventetiderne bevæger sig som søvnige kålorme.For det er jo sandt: Mange af de skavanker, der er store i afgiverlandene er ikke uoverkommelige i modtagerlandene, som fx. læbe-gane-spalte, klumpfod og nedsat hørelse.

Hav en dejlig weekend derude,

Mange hilsner Trine

OBS: I næste uge får du info om, hvordan du på 3 måneder kan lære at bruge 6 effektive coachingredskaber for i alt kun kr. 375. Det handler om KLUB HJERTEBARN - et kort og godt medlemsskab for kvinder, der vil finde energien til at være mere for sig selv og dermed sit barn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar