Sidevisninger i alt

søndag den 15. januar 2012

Adoptionscoaching hos Adoption&Samfund LF Sydvestjylland

Kære læser,
Før du får mulighed for at vinde "Adoptionshåndbogen", som medredaktør Iben Krarup Høgsberg blev interviewet om i forrige uge her på AdoptionsBloggen, må jeg lige fortælle om et dejligt møde, jeg som coach havde med 40 værende og kommende adoptanter i Holsted søndag den 15.1.


Adoption & Samfunds lokalforening for Sydvestsjællland skabte de fine rammer for workshoppen "Sådan kontrollerer du dine følelser, når dit barn mister kontrollen over sine", hvor deltagerne fik coachende værktøjer til at opretholde roen, når det adopterede barn tager sine emotionelle rutcheture i form af natlige mareridt, raseri i vågen tilstand, hyperaktivitet eller følelsen af stor ulykke.


Vores børn er vidunderlige og ofte meget ressourcefulde, og kobler vi psykologers, neurologers og andet fagpersonales gode viden om adopterede børns mulige adfærd med coachingens redskaber til at takle denne adfærd som voksne, så får vi mulighed for at blive endnu stærkere støtter for vores børn, som vi hver især kender dem bedst. Simpelthen, fordi vi får overblik over vores egne uønskede og ønskede opdragelsesidelaer og sindstilstande.


Samtidigt kan vi bruge coachingen til at værne os selv og vores børn, når omverdenen ser os som overpylrede projektledere. Det er vi ikke. Vi ved, hvad vi snakker om, og som de fleste andre forældre gør vi det for vores børn, som vi oplever er bedst.


Tak til I 40 deltagere for en meget dejlig dag med jeres spændende analyser, input, grin og varme blikke. I og bestyrelsen fra sydvestjylland var en fornøjelse at bruge en solrig januarsdag sammen med.

De bedste hilsner Trine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar