Sidevisninger i alt

torsdag den 5. januar 2012

Glæd dig til Adoptionshåndbogen lige her!

Kære Læser,

Om få dage kan du på AdoptionsBloggen læse et personligt interview med en af redaktørerne bag den kommende Adoptionshåndbogen - det adopterede barn i familien, i dagtilbud og i skole, nemlig adoptivmor og socialpædagog Iben Krarup Høgsberg. Hun er tydeligvis stolt af resultatet, har deltaget i årets store bogmesse og i et interview med journalist Kurt Strand. Hun er dermed en væsentlig medspiller i selve opgaven at løfte adoptionsrelateret viden ud i den omverden, vores adopterede børn færdes i.

Den anden redaktør er adoptivmor og psykolog Anette Buch-Illing, og som bidragere til bogen finder du flere fagfolk, især psykologer med særlig viden om adoption, herunder Susanne Høeg. Hermed kan du forvente et bredt spektrum temaer på over 300 sider, og bogens indhold anmeldes her på AdoptionsBloggen efter interviewet med Iben Krarup Høgsberg.

Mens du venter, kan du her på bloggen søge på indlægget om psykolog Niels-Peter Rygaards råd i forhold til adopterede børn med tidlige omsorgssvigt, lige som du kan snuse til min anmeldelse af Charlotte Brobergs bog om samme.

De bedste hilsner
Trine Brix

1 kommentar:

  1. Igen undre det mig, at alle involverede er enten psykologer eller adoptivforældre! Hvad med at spørge dem, det hele handler om - Adoptivbørnene? Jeg har af gode grunde ikke læste bogen, og det kan da være, den er god nok. Men stadig, så er de fleste bøger udfra netop de synspunkter/personers vinkel.

    SvarSlet