Sidevisninger i alt

tirsdag den 29. november 2011

Lever du efter dine grundlæggende livsbehov?

 Kotil et effektivt livs- og karrieretjek, hvis du nøler med svaret.
Det sker i Det Grønne Hus i Køge mandag den 23.1.2012 kl. 17.30-18.30
og koster kun kr. 100 i anledning af nytåret!

Skal 2012 være året, hvor du aktivt finjusterer din hverdag, så den matcher de behov du EGENTLIGT har? – hvad enten vi taler om behovet for anerkendelse, kærlighed, tryghed, udvikling, eller simpelthen at bidrage mere med det du kan? Ofte handler finjusteringen om at stille sig selv et par nærgående spørgsmål, men mange begår den fejl, at de aldrig får det gjort i den daglige trummerum.
Nu får du chancen, mens året er nyt! Tilmelding sker på trinebrix@gmail.com
Den 23.1 kl. 17.30 –18.30 i Vestergade 3c, 4600 Køge til kun kr. 100.
 Her får du:
·         Et coachende redskab, der helt systematisk opregner hvilke livsbehov, du får dækket af de gøremål, du i dag har puttet ind i din hverdag.
·         Bekræftelse i, at du skal slå genvej til et endnu bedre liv ved lave små eller store omprioriteringer i specifikke dele af  dit privat- eller arbejdsliv
ELLER:
·         Bekræftelse i, at du er præcis hvor du skal være i forhold til de livsbehov, du har. Du skal blot lære at bemærke og nyde, hver gang behovene bliver dækket i løbet af din hverdag.
For dig, der modtager mit nyhedsbrev, er arrangementet en nytårsgave. Tilmeld dig allerede nu påtrinebrix@gmail.com, og skriv i mailen om, hvis du læser nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her
Du er først tilmeldt, når du har en endelig bekræftelse, for jeg har et begrænset antal pladser.
Der er 1 times gratis parkering på Torvet fra kl. 17 – herefter er det gratis ind til næste morgen. Der er desuden gratis 3-timers parkering bag Kvickly i Vestergade 200 meter derfra, og gåafstand til stationen.
Start det nye år op med at se dit liv lidt efter i sømmene.

Alle er velkomne, så denne gang behøver du ikke at have med adoption at gøre.
DØRENE ÅBNES KL. 17.25: 5 minutter før start.


De bedste hilsner
Trine

Følg med i næste uge, hvor vi slår tonen an til et nærmere bekendtskab med bogaktuelle Charlotte Broberg. Du får interview, anmeldelse af "Adopterede børn med tidligt omsorgssvigt" og konkurrence om en signeret udgave af bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar