Sidevisninger i alt

søndag den 4. december 2011

Tilmeld dig mit arrangement den 15. januar gennem Adoption & Samfund

For kommende og værende adoptivforældre: Sådan tager du kontrol over dine følelser, når dit barn mister kontrollen over sine egne

Adoptivbørn har ofte fået begrænset omsorg i deres første levetid med det resultat, at de kan have stærke humørsvingninger, tilknytningsproblemer, hyperaktivitet, søvnproblemer og måske problemer med at mærke egne og andres grænser. Det giver trætte og sensitive forældre.

Her går vi ikke i dybden med dit barns psyke, men med nogle effektfulde klar-til-brug redskaber, du som forælder kan bruge på dig selv for at undgå at glide med i dit barns emotionelle rutchebaneture - til både dit barns og dit eget bedste.

Det får du:
-Introducerende oplæg om det brugbare ved at koble coaching med adoptionsrelaterede udfordringer


-Undervisning og brug af 2 effektive coachende redskaber . Kommende adoptivforældre kan både bruge værktøjerne til at tage kontrol over deres sindstilstand, mens de venter, og til at forberede sig praktisk til eventuelle kommende udfordringer efter hjemtagelsen. Værende adoptivforældre kan bruge værktøjerne i samværet med barnet allerede samme dag.


-Personlige arbejdsmapper, som bliver omdrejningspunktet for coachingen og diverse småøvelser med sidemanden (gerne din private partner)

Redskaberne gør dig bedre til:
- at være i svære situationer med en bevidst positiv tilstand


- efterfølgende at kommunikere konstruktivt med dit barn/din partner/andre om de svære situationer og konflikter


- at frede små tidsperioder til dig selv i løbet af dagen, så du bliver en stærkere og gladere forælder.

Tilmelding 
...sker hos Maria Thesbjerg Hansen på maria@thesbjerg.dk eller lige her . Foreningen omtaler desuden arrangementet i næste medlemsblad og den elektroniske kalender her
                                                                     ---
Følg med i næste uge, hvor vi slår tonen an til et nærmere bekendtskab med bogaktuelle Charlotte Broberg. Du får interview, anmeldelse af "Adopterede børn med tidligt omsorgssvigt" og konkurrence om en signeret udgave af bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar